Presentació

La nostra botiga està situada al poble de Les Avellanes, a la zona nord de la comarca de la Noguera, en terres de secà, tot i estar entre els rius Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana. L'activitat principal de la zona és l'agricultura i la ramaderia, d'on provenen molts del productes que els oferim.
Destacarem el cultiu de cereal, com a més extens.
Despres, també podem destacar els cultius dels ametllers i olivers i una mica de vinya.
Un producte típic de la zona és la mel, gràcies al romaní, timó, la flor d'alzina i d'ametller, que permeten obtenir un producte de gran qualitat.

En el Rebost del Montsec, trobarà els productes de producció pròpia i a més els de la comarca, portats directament pels productors i/o elaboradors.


Productes Propis

Dins la ramaderia, el producte propi, és el de la carn de conill. En aquest sector de la ramaderia, ens hi dediquem des de l'any 1995. Amb l'experiència de tots aquest anys hem aconseguit un producte exquisit. Engreixat a l'aire lliure i amb una alimentació equilibrada.
Dels olivers, recollim les olives amb el sistema més tradicional, totalment manual. Fem lots de pocs litres d'oli, aconseguint extreure totes les qualitats i aromes de les olives, de les quals s'obté un oli d'oliva verge extra.
Del nostre hort, produïm els productes de temporada que la nostra zona ens permet.
Formulari de Contacte

Si ho desitja pot fer-nos arribar els seus dubtes o les seves mitjançant el següent formulari.
Nom  
Adreça
E-mail    
Consulta  
(*) Camps Obligatoris Enviar
L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporats en un fitxer del qual és responsable Josep Borràs Bernadò, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès. Josep Borràs Bernadò es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça Josep Borràs Bernadò; Carrer Sant Jordi, 6 25612 Les Avellanes, Lleida.
Pàgina desenvolupada per CompsaOnline S.L.